Ο Ξενώνας Σελήνη στη Βίτσα Ζαγορίου...

...σμιλευμένος από πέτρα, ξύλο & πολύ μεράκι!

Ένα αρχοντικό του 1846 αναβιώνει και γίνεται ένας παραδοσιακός ξενώνας.
Από πετρά και ξύλο και πολύ μεράκι αναπαλαιώθηκε το 1993.

Ο ξενώνας μας βρίσκεται σ΄ ένα από τα πιο παραδοσιακά χωριά του Ζαγορίου τη Βίτσα. Η Βίτσα βρίσκεται στο κέντρο των Ζαγοροχωριών και είναι ένα χωριό με ιδιαίτερο ιστορικό, αρχιτεκτονικό και οικολογικό ενδιαφέρον. Βρίσκεται σε απόσταση 36 χλμ. από τα Ιωάννινα, στα όρια του Εθνικού Δρυμού Βίκου – Αώου και στην αρχή της περίφημης χαράδρας του Βίκου. Εντύπωση κάνουν τα πετρόχτιστα αρχοντικά και τα γραφικά λιθόστρωτα καλντερίμια.

Ο ξενώνας Σελήνη είναι ένα ζαγορίσιο αρχοντικό που αναπαλαιώθηκε και μετατράπηκε σε ξενώνα το 1993. Συνδυάζει την αυστηρά ζαγορίσια αρχιτεκτονική με την ζαγορίσια φιλοξενία, την εξαιρετική παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής τόσο στο πρωινό αλλά και στο βραδινό σας εάν το επιθυμείτε. Χτισμένος στην άκρη του χωριού με απεριόριστη θεά στα βουνά της Πίνδου. Μέλημα μας να έχετε μια ευχάριστη διαμονή και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Γενικές πληροφορίες για τον Ξενώνα Σελήνη

Το κατάλυμα διαθέτει
ανοιχτό parking

Το Check in γίνεται
μετά τις 14:00

Το Check out γίνεται
έως τις 12:00

Το πρωινό σερβίρεται
από τις 8:00 έως τις 10:30

Το βραδινό σερβίρεται
κατόπιν παραγγελίας
από τις 18:00 έως τις 22:00

Aelia cafe

Με το ίδιο μεράκι και γούστο η οικογένεια έχει δημιουργήσει μια ακόμη επιχείρηση στο χωριό Μονοδένδρι 3 χλμ. από την Βίτσα. Είναι ένα παραδοσιακό καφέ, το Aelia cafe, που μπορείτε να επισκεφθείτε για να απολαύσετε γεύσεις από παραδοσιακά γλυκά, σπιτικές πίτες, ροφήματα ζεστά ή κρύα και να δροσιστείτε με ένα παγωτό.